Las Vegas, heet, hektisch en bezweed.
Door: Ellen
Blijf op de hoogte en volg Ellen
15 Juni 2017 | Verenigde Staten, Las Vegas
Daar lig ik dan aan de rand van het zwembad onder een grote palmboom op een bedje, mijn tijd in Las Vegas uit te liggen.
Na 2 dgn de stad verkend te hebben, verlang ik naar de rust van de natuur in de parken.
Maar nu eerst wat over de stad. Wat was ik blij met mijn navigatie op de telefoon, anders had ik het hotel nooit gevonden. Van de lange 2 baanswegen, die vrij rustig waren, kom je ineens in de hektisch van 5 baanswegen, afslagen en viaducten. Help.
Gelukkig had ik door de navigatie het hotel snel gevonden en kon inchecken. De kamer is een zeer luxe verblijf met grote bedden, badkamer, keukenblokje, koelkast, zithoek en bankstel met tv.
S'middags de stad in, zit zo'n 800m van de strip af en dat is de place to be.
Hotels, de ene nog groter en mooier dan de andere. Ieder hotel heeft zijn eigen casino, shops, attracties en rood-afdeling. Overal muziek, reclames en shows. Je blijft je ogen uitkijken, alles is over de top.
Kijk met verbazing naar al het gokgeweld, wat gaat er een geld doorheen. Als het gaat schemeren zie je pas echt de hoeveelheid aan neonreclames. Ongelofelijk, wat een andere wereld. In plaats van gokken, snap toch niks van al die kasten, bezoek ik 2x een show. Één van de Legends, optreden van Janis Joplin, Michael Jackson, Marilyn Monroe en Elvis en de andere avond The Beegees. Heel erg grappig, al laat de kwaliteit toch wel een beetje te wensen over.
De fonteinen shows die vanaf 21 u plaats vinden om de 20 min en dan steeds weer op een ander muziekstuk, bij het Bellagio, zijn geweldig. Daar kan Dubai niet aan tippen.
Verder is het veel rond lopen, alle grote hotels af gaan en bekijken, ze hebben allemaal wel weer een ander thema en mensen kijken. Diverse Elvissen zien optreden. Waarvan 2 in zijn laatste periode, de één zat alleen nog maar op een stoel en de ander reed op een scootmobiel rond. Ha ha.
Verder is het heel warm en ga je graag overal naar binnen om de koelte op te zoeken.
Gerard O. ze hebben ook een 4 verdiepingen tellende M&M winkel. Ik de gele.
Ga straks nog één keer naar de strip om te eten en naar Venetia te gaan, daar hebben ze binnen gondels varen en alles wat met Venetië te maken heeft en nog wat nrs. van de fonteinen kijken.
Morgen naar Dead Valley. Hopelijk weer rust en ruimte.
O ja, morgen 15 juni treedt Armin van Buuren hier op, maar helaas ben ik dan weg.
Groetjes en tot de volgende keer.
15 Juni 2017 - 07:05
Marja:
Hoi Ellen,
Tja..... dat is wel even een heel andere wereld.
Maar leuk om een keer gezien en meegemaakt te hebben.
Op naar de parken.
Groet Marja
15 Juni 2017 - 07:24
Jet De Veer:
Waar was je nou zo bezweed van????? -
15 Juni 2017 - 09:02
Sanne:
haha leuke foto's! Vooral die van jou met die pizza, Americano!! :) -
15 Juni 2017 - 09:15
Peter En Janny:
Hallo Ellen,
Ook hier is het vrij benauwd met kans op onweer.
Toch niet even een gokje gewaagd nu je toch in Vegas bent?
Groeten,
Peter en Janny. -
15 Juni 2017 - 09:24
Jaco:
"Tijd uit te liggen in Las Vegas"? Ga wat nuttigs doen, gokken bijvoorbeeld en verdien je reis terug! Alles op rood stel ik voor! Bovendien AIRCO in de gokpaleizen, dus je houdt het hoofd koel!
Groet,
Jaco -
15 Juni 2017 - 13:00
Marie-jose:
Inmiddels in death vallei zeker, aardig temperatuurtje daar. Dan verlang je weer naar het zwembad. Je hebt al een aardig stukje gereden. Leuk om je te volgen, veel plezier nog, groetjes -
15 Juni 2017 - 14:00
W&W:
Hoi Ellen, ongeveer 35 jaar gelden ben ik er ook geweest; niets veranderd zo te zien. Niet mijn stad, maar om dat te kunnen beoordelen moet je er geweest zijn.
Knuffel,
Wim. -
15 Juni 2017 - 15:18
Marianne:
En daar bij die fontein heeft jack mij ten huwelijk gevraagd.. Daar moest ik nog even over denken toen... Wat een gekkenhuis daar he?? -
15 Juni 2017 - 17:02
Elsie:
Gauw weg daar El, wat een poppenkast. Lekker de natuur in, ben je veel beter in. Ps die Michael Jackson ziet er niet zo dood uit -
15 Juni 2017 - 18:39
Trudi :
Hoi El, ja dat is ff wat anders dan Narrow Valley, prachtige foto's trouwens, en Vegas (we zijn er nooit geweest) het is een andere planeet, en de bank wint bijna altijd. Hoe is Death Valley El, hopelijk niet al te warm daar ..... Take care El -
15 Juni 2017 - 21:24
Nicky:
In de venetian kun je ook heel goed met je telefoon in de grachtjes spelen. Daar weet Erik alles van ;) Je avonturen klinken ons zeer bekend in de oren. Hoop dat jij net zo geniet als wij 2,5 jaar geleden! -
16 Juni 2017 - 19:50
Ellen:
Hoi Ellen
Dat is weer eens wat anders dan in je eentje in de midle of knowwere...
Niet eens even een gokje wagen..
Liefs uit Akersloot -
16 Juni 2017 - 22:48
Jook:
Ha die Ellen,
Al was het niet wat je wilde, plan B brengt je wel op hééél mooie plekken & gelukkig heb je de benenwagen mee & een metgezel in de vorm van de stok - ziet er gaaf uit. Die pizza was op de Divide vast niet zo op je pad gekomen. Ja elluk... goede tijd daar en op naar Europe, weer fietsen! -
19 Juni 2017 - 10:07
Boudewijn:
Jij blijft je grenzen toch maar verleggen ... -
19 Juni 2017 - 15:04
Bert:
Prachtige foto's vooral van die colibri gaaf. Is toch weer een hele andere wereld Las Vegas.
Ik kan mij goed voorstellen dat je weer de natuur in wild. Ik las net dat het in death Valley waar je naar toe gaat van de week 52 graden wordt, heel veel water meenemen dus. Ik kijk weer uit naar je volgende verhalen en foto's.
Kus -
19 Juni 2017 - 17:45
Monique:
Ha die Ellen, ben nu weer thuis na de roeivakantie en je verhaal gelezen en foto's gekeken. Wat lijkt me dat geestig om te zien, ken het helaas alleen uit verhalen. Ik zou maar lekker gokken, heb je zo je reis er uit als het meezit, ha ha. Die death Valley klinkt me niet aantrekkelijk maar ja jij laat je niet weerhouden door wat dan ook en bent verstandig genoeg om de goede adviezen op te volgen. Heb een goede tijd. Groetjes