Het is bijna zover.
Door: Ellen
Blijf op de hoogte en volg Ellen
09 Mei 2017 | Nederland, Zoeterwoude-Dorp
Het is bijna zover. De tassen staan gereed en heb zowaar ruimte over. De laatste weken stond in het teken van finetunen, wat wel en wat niet. Ik heb nu het idee dat alles wel gereed is.
Zaterdag gaan we de fiets inpakken en dan zondagmorgen 14 mei rijden we om half 8 naar Schiphol. Ik vlieg dan om half 11 via Denver naar Albuquerque, waar ik dan die zelfde dag om 20,00u aan kom.
Ik heb er heel veel zin in en hoop dat ik jullie weer een beetje mee kan laten genieten van deze bijzondere reis.
Iedereen een mooie zomer toegewenst en fijne vakantie.
Groetjes, Ellen
09 Mei 2017 - 23:24
Els:
Lieve Ellen,
Weer een uitdaging!! Ga genieten en heel veel zien en doen. En je weet het doe voorzichtig!!
Fijne reis, dikke kus Els P te B -
09 Mei 2017 - 23:28
Berna Katwijk:
Geniet ervan! Goeie reis! -
09 Mei 2017 - 23:51
Rodrigo:
Ik lees weer heel graag je verslagen. Enjoy! En pas op voor die koppeljongens..... -
10 Mei 2017 - 00:57
Marianne Metzelaar :
Lieve Ellen, het is weer zo ver! Ik hoop dat we elkaar nog kunnen zien als ik in de zomer weer in Nederland ben, anders moet ik gewoon maar genieten van je leuke verhalen. Wees voorzichtig onderweg, want we willen wel jou en alle fietsonderdelen terug zien in Zoeterwoude. Goede reis gewenst, X Marianne -
10 Mei 2017 - 07:22
Marie-jose:
We wensen je wéér een prachtige trip en avonturen. In de zomer zitten wij ook in USA, maar de kans is klein dat we elkaar weer tegenkomen. All the best, have a save trip. X -
10 Mei 2017 - 07:49
Cora:
Hoi Ellen,
Een heel goede reis en geniet ervan. -
10 Mei 2017 - 09:59
Marjolein :
Een hele goede en mooie reis Ellen! Kus Mar. -
10 Mei 2017 - 10:31
W@W:
Toppie, lieve Ellen. Maak er iets moois van en geniet en laat ons meegenieten.
Knuffel, W&W -
10 Mei 2017 - 12:15
Sanne :
Klinkt goed, geniet er van!! -
10 Mei 2017 - 12:28
Tiny:
Ga je nou alweer weg?? Nou hopelijk donderstraal je niet van de fiets af en kom je g**ver gewoon in september weer terug! Geniet ervan ;-)) x -
10 Mei 2017 - 18:01
Nicky:
Have fun Ellen en vooral: geniet! Wel weer veilig terugkomen hoor :) -
10 Mei 2017 - 18:11
Jan En Netty :
Hoi Ellen, weer een nieuw avontuur tegemoet. Maar dat ben je wel gewend. We wensen je een goede vlucht met niet al teveel vertraging. Heel veel plezier. Dikke knuffel van ons. -
10 Mei 2017 - 18:19
Dries:
Geniet ervan en pas goed op jezelf! -
10 Mei 2017 - 20:55
Rina:
Hoi Ellen, wat een fantastische reis ga je maken! Alvast een goede reis naar Albuquerque! -
11 Mei 2017 - 07:13
Lieve Ellen, in gedachte fiets ik mee! Geniet van je reis en good luck! -
11 Mei 2017 - 23:45
Urmi:
Hoi Ellen,
Geweldig hoor! ik volg je en ben weer benieuwd naar je avonturen..
Een heel goede reis toegewenst en zorg goed voor jezelf!
Liefs Urmi -
12 Mei 2017 - 18:25
Pieternel:
Lieve Ellen, enjoy the ride! Take care en blijf heel. Ik kijk nu al uit naar je avonturen onderweg. -
13 Mei 2017 - 13:58
Marieke:
Klinkt goed! Goede reis! -
13 Mei 2017 - 16:00
Monique:
Lieve Ellen,
op de valreep: een hele goede reis.
Ik kijk uit naar je verhalen over je belevenissen.
Hopelijk ook ontspannen leunen tegen een boom zoals op de foto.
Veel plezier en groet,
Monique